LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Doç. Dr. Nur Ündey'in Luxury B2B MICE Networking; Event & Conference Moderasyonu

13.04.2021

İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur ÜNDEY, ISTTA - Istanbul Tourism Association tarafından 5-8 Nisan 2021 tarihleri arasında Istanbul Pullman Otel'de gerçekleşen "Luxury B2B MICE Networking; Event&Conference"ta, 7 Nisan Çarşamba günü 15:30- 16:30'daki 'Naledi Khabo - ATA Başkanı', 'Emin Çakmak - Global Health Care Travel Council Başkanı', 'Maria Gomez Saenz - EMA Başkanı', 'Roberto Garibaldi - Italian Association of Gastronomy Tourism' nin konuşmacı olduğu, "Recovery Process for the Travel Agencies and Tour Operators, Organizational Precautions Being Taken to Save the Sector, Respectively" konu başlıklı oturumda Moderatör olarak bulunmuştur.