Turizm Sektöründe İnsan Kaynakları ve Dijital Pazarlama konulu panel büyük ilgiyle karşılandı.

21.03.2019

Turizm Sektöründe İnsan Kaynakları ve Dijital Pazarlama konulu panel turizm sektörü ve turizm öğrencileri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Üniversitemiz İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü ve Uluslararası Otelciler Birliği işbirliğiyle organize edilen "Smart Workshop Series By Intha: Turizm Sektöründe İnsan Kaynakları ve Dijital Pazarlama" konulu panel 12 Mart Salı günü üniversitemiz konferans salonunda çok değerli turizm sektörü profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmalarının İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arman Teksin Tevfik, INTHA başkanı Barış Türer ve İstanbul Kültür Elçileri Derneği Başkanı Nedret Apaydın tarafından gerçekleştirildiği panelin birinci oturumunda Accor Hotels Turkey Yetenek ve Kültür Müdürü Canan Töre Petekçi, Point Otel İşletmeleri  İşe Alım ve İnsan Kaynakları Müdürü  Gökçe Hamdemir  ve Le Meridien İstanbul Etiler İnsan Kaynakları Direktörü Eda Yıldırım Durmaz, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur ÜNDEY moderatörlüğünde turizm işletmelerinde insan kaynakları stratejileri ve işe alım teknikleri konusunda önemli bilgiler verdiler. Turizm sektöründe dijital pazarlama konulu ikinci panelde Hotech Teknoloji Sistemleri Global Satış Direktörü Cenk Caner, LLC Ajans Başkanı Mehmet Lüleci ve The Parma Hotel & SPA Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Demiralay Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Yusuf Yıldırım moderatörlüğünde turizm işletmelerinde dijital pazarlama, sosyal medya kullanımı, müşteri ilişkileri yönetimi ve big data konularında önemli bilgiler verdiler.

Bu güzel panelin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm turizm sektörü paydaşlarına teşekkür ederiz.