Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur ÜNDEY Kanal A Para’da canlı yayın konuğu olmuştur.

23.09.2019

“Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nur ÜNDEY, 13 Eylül 2019 Cuma günü Kanal A Para’da canlı yayın konuğu olmuştur. Merve Tepe'nin sunuculuğunu yaptığı Tatil Planı Programı'nda Turizm'de markalaşmanın önemi, ülkemizde son yıllarda uygulanan pazarlama ve markalaşma çabaları üzerinde görüşlerini bildirmiş, markalaşmada nitelikli insan ihtiyacı ve turizm eğitiminin önemi anlatmıştır. Bu bağlamda,  üniversitemizde verilen turizm eğitiminin sektörle işbirliği içinde yürütüldüğünü, eğitim müfredatı hazırlanır ve eğitim verilirken sektörün ihtiyaçlarının göz önünde bulundurulduğu, uygulamaya ağırlık verildiği ve donanımlı mezunlar verildiğini vurgulamıştır.”