İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Pazarlamada Yeni Trendler ve Turizm Pazarlaması

04.04.2019

İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü ve POYD (Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği) işbirliği ile başlatılan Brain Storming Programlarının ilki 25 Mart 2019 tarihinde Üniversitemiz konferans salonunda gerçekleşti. Moderatörlüğünü Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Nur ÜNDEY'in yaptığı "Pazarlamada Yeni Trendler ve Turizm Pazarlaması" konulu panelde POYD geçmiş dönem Başkanı Muhammet Murat CÜNTAY,  Intra World Marka Müdürü Demet KOÇ ve GNM Matahari Travel Genel Müdürü Gökhan BULUT konuşmacı olarak katıldılar.

Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gören panelde, değişen turist profili, turist davranışı, turizm sektörünün değişimi, bu bağlamda oluşan yeni turizm trend ve stratejileri tartışıldı. Öğrencilerimizin soruları cevaplandı ve genç turizmci adaylarına turizm sektöründe kariyer tavsiyelerinde bulunuldu.