İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özlem ATAN Uluslararası Yüksek Öğretimde Kalite Konferansı

12.12.2018

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu, İstanbul Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “6. Uluslararası Yüksek Öğretimde Kalite Konferansı (ICQH 2018)”nda Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı ve İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özlem ATAN,  Nurdan Berna İŞLER ve Tuğba TEZCAN adlı iki öğrencisiyle birlikte katılarak “Oturum Başkanlığı” yapmış ve “Bildiri” sunmuştur.

05-07 Aralık 2018 tarihleri arasında Yüksek Öğretim Kalite Kurulu ve İstanbul Üniversitesi işbirliği ile İstanbul Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde bu yıl altıncısı düzenlenen “Uluslararası Yüksek Öğretimde Kalite Konferansı (ICQH 2018)”nda Strateji ve İş Geliştirme Daire Başkanı ve İşletme Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özlem ATAN,  Nurdan Berna İŞLER ve Tuğba TEZCAN adlı İşletme Fakültesinden iki öğrencisiyle birlikte katılarak “Oturum Başkanlığı” yapmış ve “Yükseköğretim Kurumlarında Akademisyenlerin İşe Yönelik Memnuniyet Düzeylerinin Örgütsel Vatandaşlık Davranışı ve Pozitif Psikolojik Sermayelerine Etkisi Üzerine Bir Araştırma” isimli bildiriyi sunmuştur. Konferansa farklı ülkelerden bir çok akademisyen katılmıştır. Konferansın sonunda Teşekkür ve Katılım Belgeleri ICQH Koordinatörü Prof. Dr. Aytekin İŞMAN tarafından takdim edilmiştir.

Hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.