ADAY ÖĞRENCİ

İşletme Fakültesi mezun aşamasındaki öğrencilerin, Tek Ders Sınavı ve Not Yükseltme Sınavı

07.01.2020

*Tek Ders Sınavı

30.01.2020 Perşembe günü yapılacaktır. Sınav programına ilişkin detaylı bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

Tek Ders Sınavının başvuru formunu, 28 Ocak 2020 Salı günü mesai bitimine kadar, Fakülte Sekreterliğinden temin ederek, Danışman Hocalarına onaylatıp tekrardan Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

*Not Yükseltme Sınavı;

31.01.2020 Cuma günü yapılacaktır. Sınav programına ilişkin detaylı bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

Not Yükseltme Sınavının başvuru formunu, 30 Ocak 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar, Fakülte Sekreterliğinden temin ederek, Danışman Hocalarına onaylatıp tekrardan Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.